Bröllop & kalas

när vår nya lada står klar

Tidigt på morgonen måndagen den 4 juli 2022 drabbades vi av en katastrof. Vår älskade loge, med bla festlokal och restaurangkök, brann ner till grunden. Absolut ingenting gick att rädda och vi har gått igenom en tuff tid. Men vi har glada besked att lämna: vi kommer att bygga upp en nya lada!

Vill du följa vårt arbete med den nya ladan kan du hålla dig uppdaterad via vår Facebooksida och vår Instagramsida.

Hur kommer den nya ladan att se ut och när kommer den att vara klar?

I nuläget kan vi inte riktigt svara på någon av frågorna. Utifrån de ritningar som vi har tagit fram under hösten 2022 kommer den nya lokalen att bli både lik och olik den gamla, men utgångspunkten är ett restaurangkök i samma storlek som det vi hade och en festlokal som är lika stor eller lite större än den som brann ner. Vi vill dock understryka att vi inte på något sätt är färdiga med processen och att vi därför inte vill gå ut med mer info än så. 

Därför är det också svårt att sia om när en ny lada kommer att vara på plats. I skrivande stund (oktober 2022) tackar vi nej till förfrågningar som rör datum fram till hösten 2023 och kan endast ta mycket preliminära bokningar från vintern 2023 och framåt.