Vår på Gården

Den 28-29 april är det dags igen, vi öppnar upp portarna och välkomnar alla till årets största evenemang: Vår på Gården!

Våren 2016 arrangerade vi för första gången ett event där vi bjöd in allmänheten till gården, och trots fruktansvärt dåligt väder (blåst, snö och minusgrader) tg sig 400 tappra själar till gården för att hälsa på. Vi var överväldigade av intresset och kände direkt - det här måste vi göra om! 

Ett år senare, 2017, var vi bättre rustade. Trodde vi! Vi räknade med ungefär 400 besökare och blev alldeles tagna på sängen när inte mindre än 2 500 personer besökte oss under helgen. Våfflorna sålde slut, korven sålde slut, äggen sålde slut...helt otroligt!

Nu är det dags igen, sista helgen i april öppnar vi åter upp för årets största evenemang och den här gången tror vi (precis som tidigare) att vi är redo för att omfamnas av den enorma kärlek och nyfikenhet som våra besökare hyser för oss, för vårt arbete och för gården! I år utökar vi öppettiderna och vi kommer också ha ett bättre system för tex betalning av fika och varor som man vill köpa med sig hem. Vi har också fler spännande utställare än tidigare och alla är så peppade på en riktigt härlig helg tillsammans med våra fina besökare! 

Varmt välkommen till Vår på Gården!

Bra att veta:

  • Vi har öppet lördag 28 april och söndag 29 april kl 10.00 - 17.00
  • Vi har begränsat med parkeringar, så om möjligt samåk gärna.
  • Det finns pälsdjur på gården, vilket kan vara bra att ha i åtanke om man är allergisk.
  • Evenemanget är gratis men idrottsföreningen som hjälper oss med parkeringen tar 20 kr/bil, via Swish eller kontanter. Intäkterna går oavkortat till föreningens ungdomsverksamhet!
  • Vi tar kortbetalning och Swishbetalning, men betalningsalternativen kan variera hos våra utställare!

Våra utställare