Småländskt julbord

Under november och december månad erbjuder vi julbord på vår mysiga loge. På menyn står ca 60 olika rätter fördelat på tre tagningar; kallt, varmt och gotte. 


Såhär går det till:
Tiderna är förslag och kan justeras.

18.00 Ankomst till Rinkaby Gård, gästerna hänger av sig sina jackor och ser sig om i lokalen. Sätter sig till bords uppe på Matloftet. Antingen hämtas dryck i baren eller så står det serverat på borden, beroende på vad som har förbokats. Personal från Rinkaby Gård presenterar menyn och berättar hur kvällen kommer att gå till.
18.30 Första tagningen, det kalla; sill, lax, ägg, korv, paté, sylta, skinka mm. 
19.00 Andra tagningen, det varma; köttbullar, prinskorvar, Jansson, omelett, rödkål mm.
Under middagen finns det möjlighet för sällskapet att själva ha någon typ av aktivitet, tex quiz eller avtackning av kollegor. När gästerna har hunnit ta av maten både två och tre gånger dukar vi av varmrättstallrikarna.
20.30 Tredje tagningen, gottebord; Ris a la Malta, pepparkakor, skumtomtar mm. Kaffe & te.
21.00 Kvällen avrundas eller fortsätter med musik & dans på logens bottenvåning. Ev musik (DJ, band eller spellista via telefon/dator) ordnas av sällskapet.
23.00 Baren stänger.
23.30 Sista gästen ska ha lämnat lokalen. 

Tidsangivelserna ovan är bara förslag och kan förstås ändras. Ordinarie sluttid är antingen kl 21 eller kl 23.30. Det finns möjlighet att senarelägga sluttiden, kontakta oss för mer info.

I anslutningen till Matloftet finns projektor med duk samt ljudanläggning som går att koppla till telefon/dator (AUX-uttag) och tillhörande mikrofoner (trådlösa, 2 st) och headset (2 st). 

Pris: 395 kr/person (353 kr exkl moms)
Dryckespaket: 139 kr kr/person
(Två glas öl/vin/alkoholfritt alternativ samt en snaps motsvarande 5 cl)

Ett vanligt alternativ för företag och organisationer är att värden bjuder på alkoholfria alternativ och att gästerna själva betalar för eventuell alkohol. 

Boka julbord

Catering!

Är det enklare för er att samla ihop släkten hemma, eller vill föreningen äta julbord i klubblokalen? Då kommer vi med julbordet till er!

Vi catrar gärna julbord för sällskap från 35 personer och uppåt. Vi har möjlighet att ordna ett fullskaligt julbord med ca 60 rätter, rätterna levereras upplagda och i värmeskåp om de ska vara varma. 

I priserna nedan ingår leverans* av upplagda rätter, varma sådana i värmeskåp. Det går att boka till dukning, porslin, servering och disk, men det ingår alltså inte i priserna nedan. 

*leverans sker inom Växjö kommun, ej utanför. 

Julbord, 60tal rätter
295 kr/person

Julinspirerad landgång
89 kr/person

Skinksmörgås & julgröt
79 kr/person

Boka julbordscatering

Bra att veta

  • Vi bokar enbart in ett sällskap per gång, så ni behöver inte trängas med andra företag och organisationer. 
  • Vi tar emot mellan 35 - 140 gäster.
  • Både privatpersoner och företag är välkomna att boka - så länge sällskapet är mellan 35 - 140 personer.
  • Logen är såklart uppvärmd, så ingen behöver frysa!