Fika med får!

Fika med får återkommer 2021!

Information in english and online booking, click here!

Fika med Får återkommer under mars-april 2021! Datum kommer så fort lammen har börjat komma!

Se en film med våra ulliga gulliga lamm från vårt fårhus i april 2020!

Vår första "Fika med får" blev en braksuccé och det måste vi förstås göra om! I och med det välkomnar vi lammsugna besökare under något mer kontrollerade former genom att arrangera vad vi kallar för Fika med får! I dessa märkliga tider kan lite mys, gos och lek med lammen vara ett positivt avbrott för såväl små som stora. Välkomna!

Vad innebär Fika med får? 
I konceptet ingår en enklare fika (som förstås intas i fårhuset!) och en hel timmes mys, gos och lek med våra busiga lamm. Vi tar emot en liten grupp i taget (vi följer Folkhälsomyndighetens restriktioner och följer också utvecklingen under våren). Vi tar endast emot förbokade besök.

Vad kostar det?
85 kr/person för alla över 1 år, i priset ingår en fikapåse per person. 

Vilka tider kan man komma?
Vi återkommer med nya tider för 2021 när det börjar närma sig!

Vi reserverar oss för att det förstås kan bli fullbokat och att vi i den mån vi hinner mellan nappningarna av napplammen ska försöka uppdatera vår hemsida och Facebook om så händer.

Här kan du läsa mer om fåren på Rinkaby Gård och hur de lever sina liv!

Hur bokar man?
Boka er fika genom att mejla oss på info@rinkabygard.se. Ange vilken tid ni vill komma och hur många ni är. Vänligen uppge även barn under 1 år för att vi enklare ska kunna planera grupperna! Uppge också eventuella matallergier. 

Hur betalar man?
När ni har bokat kommer ni få en bekräftelse med betalningsinstruktioner, betalning sker via Swish och på förhand för att minska risken för trängsel och köer. 

Vad ska vi tänka på?

  • Det är förstås oerhört viktigt att ni bara kommer om alla i ert sällskap är fullt friska! Måste ni ställa in kan ni meddela oss det på telefonnr 0730921316. 
  • Vi ber er att vara extra noga med att komma den tid som ni har bokat, inte till exempel 30 minuter tidigare eller 15 minuter senare, detta för att minska risken för köer och trängsel. 
  • Oömma kläder är ett hett tips! På både stora och små.

Ett besök hos några av våra första lamm våren 2020 (så små och söta!)

Se en film med våra ulliga gulliga lamm från vårt fårhus i april 2020! 

Såhär kan det se ut från luften när 180 får samlas ihop på betet.

Den 3 november 2020 släppte vi in baggarna till tackorna, se film här!

Kan vi köpa med oss produkter hem?
Ja, man får gärna köpa med sig produkter hem och vi blir väldigt glada om ni bokar även dessa på förhand! Följande finns hemma:

Lista kommer!