Fika med får!

Tack för i år, Fika med får återkommer 2021

Stort tack till alla som bokade Fika med Får 2020, nu har vi inte fler tillfällen den här säsongen.

Vår första "Fika med får" blev en braksuccé och det måste vi förstås göra om! I och med det välkomnar vi lammsugna besökare under något mer kontrollerade former genom att arrangera vad vi kallar för Fika med får! I dessa märkliga tider kan lite mys, gos och lek med lammen vara ett positivt avbrott för såväl små som stora. Välkomna!

Vad innebär Fika med får? 
I konceptet ingår en enklare fika (som förstås intas i fårhuset!) och en hel timmes mys, gos och lek med våra busiga lamm. Vi tar emot en grupp i timmen och en grupp är på max 15-16 personer. Vi tar endast emot förbokade besök.

Vad kostar det?
100 kr/vuxen och 60 kr/barn mellan 1-12 år. Yngre barn kostar gratis.

Vilka tider kan man komma?
Vi återkommer med nya tider för 2021 när det börjar närma sig. 

Vi reserverar oss för att det förstås kan bli fullbokat och att vi i den mån vi hinner mellan nappningarna av napplammen ska försöka uppdatera vår hemsida och Facebook om så händer. 

Hur bokar man?
Boka er fika genom att mejla oss på info@rinkabygard.se. Ange vilken tid ni vill komma och hur många ni är. Vänligen uppge även barn under 3 år för att vi enklare ska kunna planera grupperna! Uppge också eventuella matallergier. Vi tar emot bokningar till och med fredag 8 maj. 

Hur betalar man?
När ni har bokat kommer ni få en bekräftelse med betalningsinstruktioner, betalning sker via Swish och på förhand för att minska risken för trängsel och köer. 

Vad ska vi tänka på?

  • Det är förstås oerhört viktigt att ni bara kommer om alla i ert sällskap är fullt friska! Måste ni ställa in kan ni meddela oss det på telefonnr 0730921316. 
  • Vi ber er att vara extra noga med att komma den tid som ni har bokat, inte till exempel 30 minuter tidigare eller 15 minuter senare, detta för att minska risken för köer och trängsel. 
  • Den som vill får gärna ta med sig en filt att sitta på om man vill fika inne hos fåren. Tänk på att den kan bli lite skitig!
  • Oömma kläder är ett hett tips! På både stora och små.

Kan vi köpa med oss produkter hem?
Ja, man får gärna köpa med sig produkter hem och vi blir väldigt glada om ni bokar även dessa på förhand! Följande finns hemma:

Smal grillkorv 50 kr/paket (ca 5-6 st)
Tjock grillkorv 60 kr/paket (4 st)
Falukorv 60 kr/st (ca 500 gram) 
Isterband 50 kr/paket (2 st)
Chorizo 70 kr/paket (4 st)
Ölkorv 55 kr/paket (ca 4 st)