Familjen

Rinkaby Gård är ett familjeföretag och gården har varit i familjen Almqvist ägo i snart fem generationer. Här kan du läsa lite mer om de medarbetare du oftast möter på gården!

Kajsa

Kajsa är uppvuxen på gården och äger Rinkaby Gård tillsammans med sambon Thomas. hon älskar djur och natur, och god mat! Det är Kajsa som skapar magi i köket när vi har bröllop och fester.

Thomas

Thomas är sambo med Kajsa och de äger Rinkaby Gård ihop. Thomas är en riktig fixare som står för det mesta av slitgörat på gården; tar hand om djuren, bygger, lagar och pressar vår fantastiska äppelmust. 

Ellen

Ellen är Kajsa och Thomas yngsta dotter, och sedan ett tag tillbaka bor och verkar hon i Malmö. Ellen är utbildad kock och sommelier, och hon hjälper till med menyer och dryck.

Majja

Majja är Kajsa och Thomas äldsta dotter, och uppvuxen på gården. Idag bor hon några kilometer bort men arbetar heltid på Rinkaby Gård. Det är Majja du först får kontakt med via våra sociala medier, telefon och mejl.

Mattin

Mattin är gift med Majja och arbetar till vardags i stan, men hjälper ofta till på gården. Han älskar att köra maskin och att arbeta med djuren. Mattins mamma Marie och lillebror Mårten hjälper också till ibland. 

Mojjan

Mojjan (eller Gun) har bott på gården sedan 50-talet och är mamma till Kajsa. Idag är hon inte särskilt aktiv i verksamheten på gården men hon är gärna med som sällskap.

Personalen

Vid större evenemang tar vi in extrapersonal till servering, bar, kök, städ mm. Det här är våra hjältar! Stort tack till några utav dem som har arbetat tillsammans med oss de senaste åren: Maria, Felix, Tora, Fanny, Emma, Fia, Hanna, Pauline, Mårten, Julia, Linnea, Frida, Sara, Barbara, Emilia, Marcel, Erik, Klara, Cajsa, Tova, Susan, Linda, Karl, Linda, Caroline och alla de vars ansikten vi minns men vars namn har gömt sig för oss. 

Vi har aktivt valt att arbeta med ungdomar, dels för att vi tycker att de oftast är hur härliga som helst och dels för att vi tycker att det är viktigt att hjälpa unga människor in på arbetsmarknaden. Vill du arbeta hos oss är det viktigaste att du är go & glad och att du gillar att jobba med människor. Eftersom gården ligger lite utanför stan är det positivt om du har körkort.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss för att snacka jobb? Skicka iväg ett mejl till info@rinkabygard.se. Bifoga ev CV och personligt brev.

Bildgalleri